Påmelding svømmekurs sesongen 2022-23

Postet av Øystein Bråten den 26. Aug 2021

Påmelding til AFSK svømmekurs 2022/23.

-Sesongens svømmekurs starter i uke 37 

-Påmelding til kursene må skje skriftlig og gjelder for høst og vårsesongen

-Det er 15 plasser pr. kurs der plassene fylles fortløpende etter hvert som påmeldingene mottas

-Dersom dere IKKE FÅR PLASS og settes på venteliste vil dere få beskjed om dette.

-Påmelding sendes til svomming@afsk.no eller levere påmelding skriftlig på YX Aurskog

- Line kan kontaktes på telefon: 92427702

 

 

Kursavgiften er 1200,- pr. sesong. Det gis 50% søskenmoderasjon

 

Endelig er aktiviteten i AFSK i full gang igjen!

Postet av Øystein Bråten den 19. Aug 2021

Fra denne uken er det fullt opp med fotballkamper, håndballen er godt i gang med treninger og snart kamper, og skolestart fører til yrende liv på anlegget også på dagtid. Selv om Pandemien ikke er over gleder vi oss over et tilnærmet normalt aktivitetsnivå etter 1 ½  år med store restriksjoner og lange perioder med nedstengninger.

 

Hovedstyret i AFSK og Aurskog Høland kommune har i løpet av våren forhandlet om nye betingelser i en utleieavtale for Aurskoghallen. I løpet av juli måned kom partene til enighet om betingelser for ny avtale, som innebærer en opptrapping i leiesum over tre skoleår, med virkning først fra skoleåret 2022-23. Styret i AFSK hadde gode og konstruktive møter med kommuneadministrasjonen utover våren, angående ny leieavtale om bruk av Aurskoghallen med tilliggende idrettsanlegg til skoleformål. Vi ønsker spesielt å takke ordfører og konstituert kommunedirektør for velvilje og god dialog. Styret fremmet et krav med god dokumentasjon på riktig leiepris, en dokumentasjon som ikke ble bestridt av kommunen.

Den omforente avtalen gir AFSK et betydelig økonomisk løft.  Fra skoleåret 2024-25 gjelder alle betingelser fullt ut, dog vil det innebærer at klubben fremdeles sponser kommunen med kr 400.000 pr år i form av redusert leie til skoleformål. Ny utleieavtale vil styrke økonomien i alle AFSK`s grupper, som igjen gir rom for reduserte treningsavgifter for klubbens aktive i årene fremover.

 

Styret i AFSK beklager overfor medlemmer og aktive i AFSK at det ikke lyktes oss å oppnå full uttelling fra første år, men at vi totalt sett er meget godt fornøyd med at vi er kommet i havn med forhandlinger og er enige om betingelser for ny avtale.

 

Formannskapet i Aurskog Høland kommune skal kommende mandag 23.august behandle partenes enighet om ny avtale, og AFSK håper formannskapet stiller seg bak innstillingen fra kommuneadministrasjonen.

 

Avslutningsvis ønsker styret i AFSK å takke elever, ansatte og ledelsen ved Aursmoen skole for godt samarbeid over mange år, og ser frem til et godt samarbeid i mange år fremover. Det gleder oss at våre anlegg fortsatt skal fylles med fysisk aktivitet også på dagtid i årene fremover.

 

Vi må drive aktiviteten i henhold til gode smittevernsrutiner også fremover, men håper at vi nå kan ha fullt fokus på aktivitet for barn og unge. Med dette ønsker vi alle aktive, trenere/lagledere, tillitsvalgte og medlemmer en riktig god og aktiv høst, og velkommen til vårt flotte anlegg på Aursmoen.

 

Med vennlig hilsen

Styret i Aurskog-Finstadbru Sportsklubb
FoodMan - en solid sponsor av AFSK!

Postet av Øystein Bråten den 7. Jun 2021

FoodMan AS er en lokal virksomhet som produserer mange forskjellige typer snacks, som mange av dere vet. De er en virksomhet som går godt, og de bidrar tilbake til lokalsamfunnet på flere måter, blant annet  i form av å være en solid og trygg samarbeidspartner med AFSK. 2021 intet unntak, i april tegnet partene en god avtale for inneværende år, som bidrar til at klubben blant annet kan opprettholde god kvalitet på idrettsanleggene vi tilbyr våre idrettsaktive, og innbyggerne for øvrig. 

AFSK er stolte av at FoodMan er en av våre største sponsorer, og at partene i sitt samarbeid legger godt til rette for aldersbestemt idrett i Aurskog.  

AFSK basketball G15 spiller med FoodMan sin logo på brystet. Også de minste håndballspillerne våre vil fra høsten av ikle seg drakter med FoodMan på brystet. 

AFSK Basket 2020-21

Protokoll fra årsmøtet 20.mai

Postet av Øystein Bråten den 7. Jun 2021

Protokoll fra årsmøtet 20.mai er tilgjengelig HER
Gode samarbeidet med Byggern fortsetter!

Postet av Øystein Bråten den 18. Mai 2021


Aurskog Byggsenter AS - på lokalmunnet kalt Bygger'n - fortsetter som en trygg og god hovedsponsor for AFSK. Rett før langhelgen tro til i mai kom partene i havn med avtale for inneværende år, og videreføring av samarbeidet over de siste årene. 

Samarbeidet sikrer AFSK rask rådgivning og veiledning når det oppstår byggtekniske spørsmål, og byggevarer vi måtte trenge raskt til anleggsdriften finner vi med en gang i butikken hos dem. Er det ikke lagervare så skaffer de det vi måtte trenge.

Vi setter stor pris på samarbeidet med daglig leder Erich Malnes og co, ikke nøle med å ta kontakt med dem om du trenger litt råd og veiledning til et prosjekt hjemme eller på hytta. 

Butikkens nettsider
Adidas klubbkolleksjon er i salg!

Postet av Øystein Bråten den 9. Mar 2021

Da er den nye klubbkolleksjonen i salg hos Intersport Bjørkelangen. 

Klikke deg inn på linken og se Sortiment AFSK 2021-23.pdf og priser på plaggene.