Velkommen til mini-bokbad som åpner Årsmøtet 2024 !

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 27. Feb 2024

I anledning utgivelsen av lokalfotballboka Alt var mye bedre etter krigen, ført i pennen av Roger Ødegård, Øivind Eriksen og Håkon Ohlgren, blir det mini-bokbad i klubbhuset i Aurskoghallen i forkant av årsmøtet.


Det er rundt 30 portretterte Aurskog-, Finstadbru- og Aurskog-Finstadbru-aktører som er omtalt i boka, og det blir gullkorn fra historiene til tre av disse denne kvelden: 

Hederskar og æresmedlem Vidar Harethon vil blant annet fortelle hvordan det var å debutere foran mange tusen tilskuere på Aurskog stadion en fin dag på slutten av 1960-tallet og om da han sendte Vålerenga ned i 3. divisjon på Ullevaal.

Vidar Harethon

I tillegg vil Erik Toverud, mest kjent som administrerende direktør hos Stangeskovene, fortelle om hvorfor han valgte jobbkarriere foran en lysende fotballkarriere i grønt.

 Erik Toverud

Vi vil også bringe den desidert mest fotballglade karen i boka vår, Bjørn Erik Øisjøfoss' historie til torgs: Verdens beste reserve!

Verdens gladeste reserve - Bjørn Erik ØisjøfossBokbadevakt er som vanlig Lars Jørgen Skaret, som også kommer til å avhøre forfatterne rundt bokprosessen. 

Det blir også musikalsk innslag ved Håkon Ohlgren på sang og Karl Gunnar Larsen på gitar.


I pausen før selve årsmøtet starter, blir det mulighet for kjøp og signering av bøker.


Hjertelig velkommen skal dere være ! 

GO AFSK 1 Kommentar

Saksheftet til Årsmøtet 14.mars er klart

Postet av Aurskog-Finstadbru Sportsklubb den 12. Feb 2024

Årsmøtet i AFSK er berammet til torsdag 14.mars 

Klokkeslett:  19.00 

Sted:             Klubbhuset i Aurskoghallen


Nedenfor så finner du samlet sakshefte til Årsmøtet


NB NB

I år så trykker vi saksheftet kun på bestilling. Ønsker du et trykket eksemplar på møtet så ber vi deg bestille dette av daglig leder senest innen utgangen av tirsdag 12.mars !

----

Årsmøtet er åpent for klubbens medlemmer. 

I de saker som det eventuelt blir avstemming: for å kunne avgi din tellende stemme i de sakene må du være registrert medlem av klubben, minst 1 uke før årsmøtet finner sted. 

Det samme gjelder for å være valgbar til styreverv i klubben. 


Vi serverer kaffe og kringle / kanelsnurr.


med hilsen AFSK hovedstyret