Tine Fotballskole 2021

Postet av AFSK fotball den 13. Jun 2021

Da er teppet nede for denne gang og TINE Fotballskole her i AFSK er over. Det har vært lange kvelder med utallige timer forberedelser og alt kulminerte i en fantastisk helg - med fantastisk vær! 

I planleggingen for årets fotballskole hadde vi to målsetninger: Vi skulle lære av fjoråret, og vi skulle ha en “organisk vekst” på 10%. Siden vi hadde 69 barn på fotballskolen i fjor, skulle vi altså ha minst 76 i år. Det tallet passerte vi fort. Så passerte vi 80, 90, og så 100. Det medførte at vi måtte kaste oss rundt og kjøpe nye fotballer fredag - samme dag som fotballskolen. Vi kjøpte alle ballene til XXL, 30 stk. Dette skulle holde, for aldri i verden om vi klarte 130 deltakere? Vi endte med å selge akkurat 130 billetter. Totalt har 134 barn vært innom fotballskolen i helgen. Vi har hatt over 40 trenere på feltet fra G16, G19, A-Lag Damer og A-Lag Herrer. Totalt har altså over 175 fotballspillere vært på feltet. For en klubb med totalt 273 fotballspillere på alle lag, er det ingenting som sier “Hele bygda med!” enn dette. Det gjør oss stolte av klubben og bygda vår! 

Vi vil benytte anledningen til å takke og rose trenerne våre som vi forventet lite av (flere av dem har ikke engang fylt 16), men som møtte opp med iver, oste av engasjement, strålte empati og tålmodighet hvor enn de gikk. De fleste av dem valgte frivillig å ta ekstra skift, uten forespørsel, og kom med kontinuerlig feedback til forbedring. Et par av dem var så populære at de endte med å måtte gi autografer og signere draktene til barna! Dette er ungdom som har vært i klubben hele livet, og vi gleder oss til den dagen vi kan følge dem fra tribunen som supportere. De brenner for klubben, og viste oss kun det beste klubben står for.  

En melding til dem: Dere er fantastiske personer, og vi er så utrolig glade for å ha dere i klubben! Vi kommer alltid til å være her og stille opp for dere, som dere har vært her stilt opp for oss! 


Vi vil takke foreldra i kiosken som hadde en enorm oppgave, med et minimum av veiledning, med ro og effektivitet, og ikke minst strålende humør. Det var aldri tvil om at de ville gjøre alt for at fotballskolen skulle bli best mulig. Uten dere foreldre hadde klubben stått stille!

Vi har lært utrolig mye av å arrangere den største fotballskolen noensinne, med 63% økning fra fjoråret. Vi var til enhver tid på bristepunktet av hva vi rent teoretisk kunne håndtere og det endte med en helg med blide og slitne barn. Det er alt vi jobba for. Det har vært en superkul og lærerik opplevelse. Vi skal sette oss ned i løpet av uka og evaluere fotballskolen, med all feedback vi har fått, og vi håper på enda mer feedback i dagene som kommer. Men enn så lenge skal vi nøye oss med å være stolte av klubben og bygda vår. For oss har dette vært stort!


For mer, les sakene i INDRE: https://www.indre.no/vi-ble-tatt-litt-pa-senga-dette-hadde-vi-ikke-trodd/s/5-25-356361

https://www.indre.no/fikk-seg-en-skikkelig-overraskelse-se-bildene-fra-kalddusjen/g/5-25-356421

Mvh, 
Per Helge Lien, Nestleder AFSK Fotball

Petter Gudbrand Karlsen, Medlems- og dugnadsansvarlig AFSK Fotball
Arrangører TINE Fotballskole.A lag damer måtte signere drakter!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.