Fotballskole

Dato: 16-18. juni

Fotballskole Her kommer en liten oppsummering av helgas program: Fredag innsjekk kl 17.30 for 6-8 åringer og kl 18.00 for de eldre. De minste er ferdig 19.00, og de eldste kl 20.00. Registrering foregår inne i hallen der det er en kø for de som har forhåndsregistrert og betalt og en kø for de som gjør det i dag. De som vil på LSK kamp søndag kl. 18 sier fra om dette her. Barn på fotballskole kommer inn gratis mens, foreldre, slekt og venner betaler kr. 100,- Så får alle ball, bag, drikkeflaske og kan gå ut der en speaker vil lose barna videre for trening i inndelte grupper. Lørdag starter vi 10.00. Det blir stasjoner med lek og læring hele dagen. Ca midtveis blir det pause med baguetter og saft. Vi skal servere frukt hele dagen i småpausene. Avslutter kl. 14 Søndag er det spill og turneringer. Da også serveres frukt på dagen og det avsluttes med pølsefest og utdeling av diplom. Vi er ferdig med alt klokka 14.00. Av hensyn til trygghet for barna oppfordrer vi foreldre til de minste til å være i nærheten, eller avtale med noen som er der. Det vil også være kjente ansikter fra trenerapparatet på plass hele helga. Da får vi håpe at været slår til og at alle får en morsom og lærerik helg.


Pris. 500 kroner, men rabatt på 50 kroner til de som forhåndsbetaler. Send e-post til afsk-fotball@afsk.no for påmelding eller spørsmål.

Betaling skjer til konto 1271 10 48578 eller til Vipps, # 101383 (HUSK NAVN PÅ SPILLER)

6-8 åringer registreres fra klokka 17.30 fredag i Aurskoghallen.

9-12 åringer registreres fra klokka 18.00 fredag i Aurskoghallen.

Servering: Fredag – saft og frukt. Lørdag – saft, bagetter og frukt. Søndag – saft, frukt og pølser.

 

Alle deltagere får billett til LSK-Viking på Åråsen klokken 18.00 søndag 18. juni. I tillegg får foresatte og andre tilknyttet klubben rabatt på kampbilletter. Dette blir en flott avslutning på fotballskolen.

I tillegg til mat, får deltagerne en fotball og en bag.

 

Det blir et litt annet opplegg enn tidligere år, med rullering på ulike stasjoner som Fotballbowling, Fotballgolf, Avslutninger, Keepertrening, Forsvar, Føring, Pasning Mottak/medtak, Hinderløype, Stafetter, Piruettstraffe og lasermåling. Søndag vil det i hovedsak bli spill.

 

Spillere fra juniorlag og A-lag vil være instruktører gjennom hele fotballskolen.

 

Velkommen!

Levert av IdrettenOnline